MOBILE WORKOUT RVL13

Mobilní hrazda s bradly

Poptat cenu

Mobilní hrazda s bradly od společnosti RVL13 bude tou nejlepší volbou pro Vaši domácí tělocvičnu bez kompromisů. 160cm dlouhá freestylová hrazda nabízí ve spojení s bradly neuvěřitelnou versatilitu & stabilitu při jakémkoli cviku. Vzhledem k tomu, že hrazdu není třeba kotvit, lze ji využít v různém prostředí a dle potřeby přesouvat mezi domovem a venkovními prostory. Mobilní hrazdu s bradly dodáváme v kombinaci až 3 barev, takže si můžete zvolit tu která bude nejlépe vyhovovat Vašemu stylu. 

Sestavu lze postavit ve dvou různých variantách - buď s bradly směrem ven pro lepší stabilitu či s bradly otočenými dovnitř pro optimální využití omezeného prostoru. Součástí sestavy jsou i dvě nízké hrazdy pro usnadnění nástupu mezi bradla se závažím, případně pro nácvik kliků. Další výhodou mobilní hrazdy RVL13 s bradly je její skvělá skladnost. Během pouhých 15ti minut lze sestavu složit a připravit k transportu.

Ať už chcete zlepšit svou kondici, pohyblivost či jednoduše obohatit svůj domácí trénink, mobilní hrazda s bradly se stane Vaším nejlepším přítelem na cestě k úspěchu. 

  

více...
Zadávací dokumentaceProduktový list zde3D model na vyžádání
Info
Ideální pro obce nad 1000 obyvatel
Plnohodnotných 2 stanovišť
Více než 40 barevných kombinací
Certifikovaný TUV SUD
Splňuje všechny normy CZ a EU

Zajímá Vás tento produkt? Kontaktujte nás!

Název
Telefon
Email
Poptávka
Odeslat
Ukázky realizací